sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Meandi kevät 2015

Kevät keikkuu jo lähes korvilla ja monet vaatevalmistajat julkaisevat kevätmallistonsa. Meandi julkaisi omansa viime kuun lopussa ja tänään pääsin kurkistamaan vaateuutuuksia. Muutama vaatesuosikki jatkoi syksyistä voittokulkuaan uusien värien voimin. Myös klassisia mekkomalleja pysyy mukana, joka kevään tapaan, vain kuosi oli vaihtunut. 
 
Lastenvaate mallisto on hieman pettymys, ehkäpä liian uusretroa minulle. Tykkään kyllä ruskeasta, mutta yhdistettynä liian kirkkaisiin väreihin (kuten malliston oranssi) on minulle liikaa. Myöskään omput eivät sytyttäneet. Kauniita vaatteita, mutta kotiuttaisin meille vain turvalliset harmaan housut (best sweatpants) ja muutaman hempeän vaalean paidan/tunikan (lovetree puffy top sekä cats&flowers tunic).



Naisten mallisto oli ihana! Olisin voinut valita sieltä vaatekaappiini lähes jokaisen vaatteen. Erityisesti pidin mustista mekoista (fantastic boatneck dress sekä sleeveless dress). Materiaali on todella ihanaa, laskeutuvaa ja helppohoitoista. Myös farkkusortsit (demin sorts) ja raitapaita (striped batwing top) veivät sydämeni. Viime syksyisen hameen kaveriksi voisin myös haluta flow magic skirtsin. Hame on todellakin täydellinen. <3

Vaatesuosikkini päättömien ystävieni päällä ;)

Joko olet käynyt katsomassa malliston?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti